1 kg maltos jautienos
1 svogūnas
100-200 ml pomidorų padažo
1,5 kg kopūsto
236 ml nevirtų ryžių
1 arbatinis šaukštelis druskos
3 puodeliai (po 236 ml) jautienos sultinio
Keptuvėje apkepti faršą, kol nebebus rausvas.
Dideliame dubenyje sumaišyti susmulkintus kopūstus, supjaustytą kubeliais svogūną, ryžius, pakepintą faršą, pomidorų padažą ir druską. Sudėti į uždengiamą kepimo indą, supilti sultinį ir kepti uždengtą iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą. Po valandos išmaišyti, uždengti ir dar troškinti 30 minučių.
Jeigu neturite sultinio naudokite paprastą vandenį. Aš dedu dar juodųjų pipirų žiupsnelį. Kepiau 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Recepto šaltinis: čia
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą