8 vištų blauzdelės
2 šaukštai aguonų
Padažui:
60 g tirpinto sviesto
4 šaukštai švelnių garstyčių
4 šaukštai medaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštas paprikų miltelių
druskos ir pipirų pagal skonį
Vištų blauzdeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sumaišykite visus padažui skirtus produktus ir juo patepkite vištieną. Blauzdeles 15 minučių kepkite 200 laipsnių orkaitėje. Tuomet atsargiai apverskite, aptepkite likusiu padažu ir apibarstykite aguonomis. Dėkite atgal į orkaitę ir kepkite dar 15 minučių.
Skanaus!
Dėjau 2 kupinus šaukštus Dižono garstyčių. 2 šaukštus medaus.
Recepto šaltinis: Lengvi receptai II.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą